Tuesday, August 29, 2006

Tota l'extrema dreta espanyola es presentarà unida a les eleccions amb el nom Adelante Cataluña

Una vegada més, i ja en van mil, l'extrema dreta espanyola intenta l'assalt institucional al nostre país. Després de múltiples fracassos i divisions, sembla que les eleccions al Parlament de Catalunya del primer de novembre serviran per presentar el darrer artefacte, amb el nom Adelante Cataluña. Aquest partit agrupa el bo i millor de l'extrema dreta, des de Democracia Nacional a la ultracatòlica Alterantiva Española, passant per rareses com el Frente Democrático Español i altres grupets espanyolistes. Com sempre, la seu està al número 52 de la Rambla Catalunya de Barcelona, el búnker de l'extrema dreta a Barcelona.

El cap de llista del nou partit serà un clàssic del tema, Esteban Gómez Rovira, un fosc personatge que ha dedicat la seva vida a lluitar contra la llengua catalana i que ha protagonitzat episodis esperpèntics i judicials de tota mena. I ara es presenta amb el conte de la llagrimeta, apel·lant a la seva suposada condició de víctima de Terra Lliure.

Busot ha pogut saber que la nova formació ha intentat que també s'hi afegeixi la Plataforma per Catalunya, que lidera Josep Anglada des de Vic. Tot i així, tenim versions contradictòries: uns ens diuen que també hi participarà mentre d'altres ens diuen el contrari. També hi ha qui diu que l'Anglada no es presentarà a les eleccions al Parlament de Catalunya per afavorir el nou partit a canvi que Adelante Cataluña no es presenti a les eleccions municipals. Intentarem treure'n l'entrellat i fer-ho saber a tothom.

Des de Busot només podem animar-los a estavellar-se una vegada més: adelante!

No comments:

Post a Comment