Wednesday, August 9, 2006

Busot arriba al quart de milió de visites en menys de sis mesos

Quan tot just arribem al mig any de vida, aquest confidencial va superar ahir les 250.000 visites. Busot va néixer el dia 6 de febrer d'enguany, en plena negociació de l'Estatut a Madrid. Des de llavors, ha informat de la vida política de la nostra nació, fent especial atenció a la liquidació de l'Estatut del Parlament de Catalunya i a les interioritats dels partits polítics i del Govern. També s'han explicat moltes 'perles' relacionades amb els mitjans de comunicació del país i de les seves 'estrelletes'.

Busot s'ha consolidat en sis mesos com a confidencial polític líder dels Països Catalans, molt per davant dels nostres soferts competidors que intenten sobreviure de manera virutal a la xarxa. Lamentablement, alguns competidors no han resistit la pugna i han tirat la tovallola. És el cas del confidencial electrònic regionalista Tumbuctú, tal com vam informar en aquesta notícia de fa pocs dies. Esperem que la resta no segueixin el seu exemple, perquè ens agrada tenir competidors i/o imitadors.

Finalment, l'equip de redacció de Busot vol agrair la confiança dels seus lectors i els vol animar a continuar informant-se a través del confidencial.

No comments:

Post a Comment