Thursday, August 24, 2006

El PSOE excarcera el terrorista Rafael Vera a mig agost per evitar que la bona gent ho sàpiga

Això del PSOE i el GAL és una relació d'aquelles que, per més que passi el temps, dura i dura com les piles Duracell. Fa pocs dies, el govern de l'Estat, que presideix José Luis Rodríguez Zapatero, ha concedit el tercer grau a l'exsecretari d'Estat de Seguretat i dirigent socialista Rafael Vera. Amb el nou permís, aquest perillós delinqüent i lladre de cabals públics no haurà de tornar a dormir a la presó on estava destinat, a Segòvia, i només serà sotmès a controls esporàdics.

De fet, ja fa temps que l'exmembre del GAL gaudia d'un règim especial, que li permetia anar a dormir a casa sis nits per setmana, mentre era sotmès a un seguiment telemàtic. És a dir, que si tenim en compte que Vera va ingressar a l'hotel el febrer del 2005, entre pitos i flautes només haurà estat tancat un any i mig, a tot estirar.

Per cert, que els altres condemnats pel GAL, com l'exministre del PSOE José Barrionuevo o el general de la Guardia Civil Enrique Rodríguez Galindo, fa temps que han sortit de la presó. No fos cas que coincidissin en algun mòdul amb algun ciutadà basc, objectiu predilecte del GAL, i tornessin a les andades.

Aquesta és la justícia del PSOE, la que no deroga la Llei de Partits ni compleix la llei amb els presos bascos que ja han complert sentència, però que aprofita el mes d'agost per alliberar els membres del GAL, una organització que va matar, segrestar, torturar i robar amb total impunitat.

Visca Felipe González! (Aquesta expressió, així com la foto que posem, ho fem sense motiu i sense ànim de criminalitzar ningú, eh?)

No comments:

Post a Comment