Friday, August 11, 2006

Parcs i Jardins: Imma Mayol suspèn un 72 per cent d'aspirants per no saber escombrar

Si fa només uns dies explicàvem en aquesta notícia que la molt progressista Imma Mayol ha estat condemnada per vulnerar el dret de vaga a Parcs i Jardins de Barcelona, ara us posem al dia d'un altre fet que ha passat en el mateix Institut Municipal que presideix aquesta dirigent d'ICV. El fet fa referència a les proves de l'oferta pública d'ocupació d'enguany i sembla que la cosa va anar de la següent manera. Llegiu, que aquesta és molt bona.

Resulta que la direcció de Parcs i Jardins va incloure una prova d'escombrar dins el cicle d'exàmens. Sí, heu llegit bé, una prova per demostrar que els aspirants saben escombrar. Doncs malgrat que qui més qui menys sap escombrar, un 72 per cent dels aspirants no van superar aquesta prova. D'aquests, un total de 81 aspirants no van arribar al 2 en la nota d'aquesta prova!

En total van sortir a oposició 30 places, i les proves pràctiques es van fer el passat dia 30 de juliol. Les proves consistien en cavar, fer servir la pala i escombrar. El dia 4 d'agost van publicar-se els resultats, que van ser demolidors: un 79’24 per cent dels aspirants no van superar els exàmens pràctics. Es dóna el cas que els que van presentar-se a les proves pràctiques havien passat prèviament un test psicotècnic i una prova teòrica. També es dóna el cas que molts aspirants ja treballen des de fa anys a Parcs i Jardins, i només volien guanyar la plaça definitivament.

Davant d'aquest fet curiós, Busot deixa caure una hipòtesi i una paraula tabú: buidatge de Parcs i Jardins i subcontractació posterior? Imma Mayol, d'esquerres de debò!

No comments:

Post a Comment