Wednesday, August 2, 2006

Pedro J llegeix Busot

El servei de localització de visites de Busot va donar-nos ahir una simpàtica sorpresa. Ni més ni menys que 12 entrades al llarg del dia procedien de la IP (número identificatiu de cada connexió d'usuari a Internet) del diari El Mundo i més concretament de la seva seu central del carrer Pradillo de Madrid.



La majoria de les visites van utilitzar l'eina de traducció al castellà que té Busot al marge dret de la pantalla. La darrera de les visites es va registrar a les 20:08 hores -veure captura de pantalla- i indica l'interès dels quasimodos de Pedro J pel nostre confidencial.

Degut al grau d'estreta col·laboració que han establert les darreres setmanes l'alcalde de Blanes -PSC-PSOE i ex d'Unió Democràtica- i el director de El Mundo potser va ser el mateix Marigó qui va donar l'avís a Pedro José Ramírez i els seus en veure que Busot i Sa Palomera destapaven l'operació 'calumnia duradora'. Doncs contra la calúmnia el millor és aplicar una recepta que deia el fundador de l'Opus Dei, San José María Escrivà, un dels personatges a qui ben segur que un bon grapat de lectors de El Mundo reten devoció. Deia Escrivà que 'la veritat us farà lliures'. Doncs això, a Busot seguirem explicant la veritat del cas Blanes i, per tant, destapant les mentides de Marigó i Pedro J. Ja ho dèiem fa una setmana, Busot no està en treva.

No comments:

Post a Comment