Tuesday, August 22, 2006

Nota del CR de Busot arran de la notícia sobre la política informativa de TV3 en el conflicte entre Israel i el Líban

Davant la polèmica suscitada, els comentaris i els correus electrònics rebuts de centenars d'amics busotaires per la notícia en què informàvem de la tendenciositat de TV3 en el conflicte israelianolibanès, el Consell de Redacció (CR) de Busot vol puntulitzar el següent:

-en aquesta ocasió el nostre mitjà de comunicació no pren partit, no es posiciona oficialment per cap dels dos bàndols en conflicte. En el conflicte del Pròxim Orient, defensem el dret del poble palestí a constituir-se en Estat lliure i alhora la legítima potestat d'Israel de recórrer a la defensa pròpia quan és atacat.

-la tendenciositat de TV3 en les informacions del conflicte entre Israel i el Líban d'aquests dies ha clamat al cel. Televisió de Catalunya va prendre partit en la contesa. Res a dir. Però tenim el dret a denunciar-ho, tant com si hagués estat a l'inrevés.

-crèiem rellevant explicar als nostres lectors el cacau i el malestar a l'interior de la redacció de Sant Joan Despí per tal i com s'havien cobert informativament els sucessos del conflicte armat i les gestions de 'la nostra' per tal d'entrevistar ni més ni menys que Ehud Olmert, primer ministre israelià.

No comments:

Post a Comment