Wednesday, August 2, 2006

Saura era a la sala d'autoritats de El Prat en bermudes i es va canviar per sortir a TV3 a fer-se l'indignat per la vaga d'Iberia

El Conseller de Relacions institucionals i líder de l'eco dels socialistes, Joan Saura, va aparèixer divendres per TV3 al Telenotícies vespre fent-se el damnificat pel caos generat a l'aeroport de El Prat per la vaga de treballadors de la companyia espanyola Iberia. Saura, acompanyat de la Mayol, es disposava a viatjar a les Canàries per gaudir de dotze dies de vacances en un luxós complex hoteler de l'illa de Lanzarote.



Però Saura, el rei en declaracions de bon rotllo i conciliadores (de gestió no opina mai perquè no gestiona res i el que sí que gestiona ja veim com acaba, veure notícia) no estava a la terminal B barrejat amb el poble treballador, tal i com va voler fer veure per la televisió pública catalana. Es trobava amb l'Imma a la sala d'autoritats, en bermudes, disposat a sortir cap a l'arxipèlag. La seva cap de premsa, Anna Oliva, va avisar-lo de la situació de caos que s'estava produint ja que a la sala d'autoritats coneixien els fets però, aliens a la realitat dels mortals, no imaginaven la magnitud de la tragèdia. Oliva va advertir Saura que podien aprofitar l'ocasió i avisar TV3 que Saura estava atrapat a l'aeroport i fer veure que era una víctima més de la vaga salvatge fet que l'humanitzava.

L'equip de TV3 va ser avisat i Saura va perpetrar la farsa: va treure's les bermudes i es va posar uns pantalons i un jersei d'esport però més arreglat que la samarreta que portava inicialment. Així, va sortir de la sala VIP i barrejat amb el poble va fer les declaracions que 'la nostra' emetia al TN vespre. Finalment, va decidir marxar cap a Lanzarote al dia següent. Va preferir anar a busejar que quedar-se a Catalunya i estar present avui dimecres al Parlament a donar la cara en la Diputació permanent que s'hi ha celebrat per abordar, precisament, el caos viscut a El Prat. Un conseller compromès amb el país i la seva gent. Compromès de debò.

No comments:

Post a Comment