Monday, August 21, 2006

La UGT dóna suport a la piscina il·legal de Pedro J. Ramírez a Mallorca

Viure per veure. Com tothom sap, el director del diari espanyol El Mundo té una piscina il·legal a la costa de Mallorca, que només ha aconseguit conservar per al seu ús particular apel·lant a la seva suposada condició d'amenaçat per ETA (una cosa que, com podeu entendre, té molt a veure amb el fet de tenir o no una piscina a primera línia de mar). El fet és que la piscina ha provocat un enfrontament a les Illes Balears, amb ecologistes i nacionalistes demanant que sigui d'ús públic, i la carcúndia caciquil i provinciana defensant l'amiguet de l'Exuperancia Rapú. Aquest mateix cap de setmana, el PP va pagar el viatge a dotzenes de militants d'arreu de l'Estat per manifestar-se a favor de la piscina, sense que se'ls convidés, això sí, a fer-hi un bany. Fins aquí, tot entra més o menys dins la lògica de l'Espanya de pandereta.

Però entre la gent que ha aparegut donant suport a Pedro J. hi ha, ni més ni menys, que la UGT. Efectivament, el secretari general del sindicat socialista a les Balears, Lorenzo Brazo (nascut a Villanueva de los Infantes, que no sabem on cau), assegura que els que demanen que la piscina sigui pública o sigui enderrocada són 'unos radicales'. En aquesta línia, el company de José María Alvarez demana que 'ni siquiera se hable' dels organitzadors de les protestes. Per reblar el clau, qualifica de 'sinvergüenza' Jaume Sastre, professor d'institut i portaveu del Lobby per la Independència.

Per cert, que el sindicalista espanyol aprofita per carregar contra la presidenta del Consell Insular de Mallorca, la regionalista Maria Antònia Munar, la qual li guanya vots al PP per la dreta. En una frase al·lucinant, diu que la Munar vol 'acabar con el modelo turístico tradicional de hotel y apartamento'. Precisament, Busot considera que aquest model ha esclavitzat l'economia de les Balears i ha provocat que perdin la personalitat que sempre han tingut.

Visca la UGT!

No comments:

Post a Comment